Home SpaansSectie Spaans

Bezoek onze nieuwe site: www.spaanslevendetalen.nl

___________________________________________________________

 

Ook Spaans kent een sectie binnen Levende Talen. Uiteraard, want deze veelgesproken temperamentvolle wereldtaal lééft in Nederland. De laatste twintig jaar is de vraag naar onderwijs in het Spaans in alle onderwijsvormen toegenomen. Een belangrijke doelstelling van de sectie Spaans is alle schoolleiders (van basisonderwijs tot hoger onderwijs aan volwassenen) kennis te laten maken met het Spaanstalig onderwijs, opdat het vak met overtuiging binnen het curriculum van de onderwijsinstelling opgenomen wordt. Belangstellenden en leden, kunnen op deze site terecht voor o.a. informatie omtrent interessante webpagina's voor didactische doeleinden, culturele activiteiten, nieuwe en bestaande lesmethodes.

Iedereen die op de hoogte wil blijven van ontwikkelingen op het gebied van taaldidactiek en taalbeleid Spaans in Nederland wordt van harte uitgenodigd lid te worden van onze sectie. Bent u docent Spaans of studeert u Spaans en heeft u interesse om onze 'Spaanse wandeling' door het Nederlandse onderwijslandschap mee te helpen vormgeven door een bijdrage te leveren aan studiedagen en aan het tijdschrift ? Mail dan naar: spaanslevendetalen@gmail.com
Blanca Cano González, is v.a. maart 2010 voorzitter, Blanca Wilde secretaris en Emma de Rijk, redactie Spaans, Levende Talen Magazine.

Leden kunnen met hun lidnummer en persoonlijke pincode inloggen om in het ledenmenu te komen (zie rechts boven op deze website). Niet leden kunnen zich nu inschrijven als lid om van alle voordelen van het lidmaatschap te profiteren.

 


Klik hier om naar het besloten deel van uw sectie te gaan.
Klik hier als u uw lidnummer en/of pincode niet meer weet.


Berichten / agenda


Vakbondsnieuws
Actueel vakbondsnieuws en MHP Nieuwsbrieven Lees verder

Extern nascholingsaanbod
Lees verder

Verenigingsnieuws:
Lees verder